Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Var med och förnya fordonsindustrin

Det ska vara lika lätt att ladda ner nya funktioner till en bil som det är att ladda ned en app till din mobil. Det är en av sakerna som Vehicle ICT Arena vill åstadkomma. Tillsammans med 33 parter från näringsliv, akademi och samhälle har man skapat en öppen miljö för innovation och kompetensförsörjning inom fordons-IT som leds av Lindholmen Science Park. Nu har du chansen att vara med och förnya fordonsindustrin.

Vehicle ICT Arena ska bidra till att säkra svensk konkurrenskraft inom hållbar och säker mobilitet. Ett av arenans lyckade initiativ är Innovation Bazaar som hålls fyra gånger om året och utgör en mötesplats för att presentera ny teknik, forskningsresultat och diskutera kundbehov inom fordons-IT. Open Innovation Contest är en annan av arenans aktiviteter. I den pågående tävlingen utvecklas nya tjänster för uppkopplade och automatiserade bilar från Volvo Cars. Resultatet av den första tävlingen är att Semcon utvecklar en funktion inom aktiv säkerhet för Volvo Cars.

Som partner i Vehicle ICT Arena får du delta i arenans forum och aktiviteter. Arenan erbjuder tre nivåer av partnerskap

Core Partner - Medverkar i strategisk styrning samt Roundtable Forum och mötesplatser. Tillgång till Vehicle ICT Lab mot reducerad kostnad. Volvo Cars och Volvo Group är Core Partners sedan start.

Premium Partner - Medverkar i Roundtable Forum samt mötesplatser. Tillgång till Vehicle ICT Lab mot reducerad kostnad.

Associate Partner - Uppdateras på beslut från Roundtable Forum samt bjuds in som besökare till mötesplatser. Tillgång till Vehicle ICT Lab mot full kostnad.

Är du intresserad av att bli partner i Vehicle ICT Arena?

Kontakta oss Läs mer om partnerskap