Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Nätverksträff för fordonsindustrin öppnar dörrar för utländska företag

Göteborgsregionen är högintressant för utländska företag och investerare som vill bli en del av svensk fordonsindustri. Därför arrangerades Automotive Gothenburg Networking Event för att ge dem chansen att träffa rätt kontakter och prata business.
Irlands innovations- och forskningsminister john halligan talade på automotive gothenburg networking event.

Antalet påstötningar från företag i andra länder som fått upp ögonen för västsvensk fordonsindustri har ökat lavinartat. Det kan Per Österström, gruppchef för fordon- och transport på Business Region Göteborg vittna om.

– Vår region är glödhet för investeringar och etableringar. Samtidigt är internationella samarbeten och utbyten av kunskap och kontakter en förutsättning för att skapa ökad tillväxt i regionen, säger han.

En winwin-situation för alla inblandade alltså – men för att skapa samarbeten och öppna dörrar krävs kunskapsdelning och kontaktytor. I mitten på april, i samband med branschmässan VECS, Vehicle Electronics and Connected Services, passade man därför på att tillsammans med sina motsvarigheter i Finland, Frankrike och Irland bjuda in ett 40-tal företag till ett särskilt event på Lindholmen Science Park, Automotive Gothenburg Networking Event.

Läs hela artikeln på businessregiongoteborg.se